MEXHITI: BDI është Akademi politike e kuadrove të reja

146
MEXHITI: BDI është Akademi politike e kuadrove të reja

Nënkryetari i BDI-së Izet Mexhiti ka thënë në vijim të debatit në “Rruga drejt…” në Alsat-M se BDI është shndërruar në një Akademi politike të kudarove të reja, ku dy të tretat janë figura të reja dhe një e treta me figura për të mbajtur konzistencën politike që nga 2002.

“Në listat që ofrohen për deputëtë do ketë fytyra të reja, pa harruar që një pjesë tjetër e mbajnë konzistencën. Kandidatët janë zgjedhur nga organet partiake, këshillat vendor deri tek Këshilli i përgjithshëm”, ka thënë Mexhiti

Comments