Ministri i Ekologjisë Bashkim Ahmeti kërcënon me vdekje pronarin e TetovaSot

391

bashkim

Ministri i Ekologjisë sot ka kërcënuar me vdekje pronarin e portalit TetovaSot Rami Mislimin. Kërcënimi ka ardhur me anë të telefonit rreth orës 15.30 ku ministri Ahmeti ka kërcënuar me vdekje dhe ka sharë gazetarin për gruan dhe familjen.

Rasti është paraqitur në OSBE-Tetovë, në  policinë e Tetovës si dhe do t’ju dërgohet gjithë ambasadave të huaje në vend shoqatës së gazetarëve si dhe organizatave tjera.

Biseda e kërcënimit të ministrit ndaj gazetarit do t’ju dërgohet organeve kompetente në formë të shkruar dhe audio.

 

Kërcënimi i ministrit Ahmeti ka ardhur për këtë tekst

bashkim1

Comments