Mobilizohen qytetarët krijojnë punkt për ndihmë (FOTO)

119

Moebel THEMA

punkti

Disa qytetarë pas vërshimeve që kaploi Shkupin gjejgësisht Hasanbegun ku humbën jetën të paktën 20 persona, janë mobiluzuar dhe kanë krijuar një punkt për të ndihmuar banorët e prekur, njofton TetovaSot.

Ata thonë se të gjithë mund të vijnë të marrin ujë për pije, ushqim dhe pelena për fëmijë.

Punkti është hapur nga ora 13.00 afër Vero Center.

Gjithashtu qytetarët apelojnë që çdo kush që mund të ndihmojë lirisht mund ti sjell në këtë punkt.

Comments