Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë, krahas njoftimeve rreth gjendjes së rajoneve të përmbytura dhe numrit të viktimave, ka kryer edhe një fluturim me helikopter në këto rajone, njofton Telegrafi Maqedoni.

Gjatë fluturimit, MPB-ja ka bërë edhe inçizimin e të gjithë hapësirës së përmbytur. Për më tepër, shihni videon e mëposhtme.