MPB: Policia kap me drogë 9 persona në zonën e Karposhit

279

Dje në një qendër sportive në zonën e Karposhit, punonjësit e policisë kanë ndaluar 9 persona për drogë.

“Tek I.K.(41) nga Shkupi, N.J.(29) nga Probishtipi, P.V.(26) nga Manastiri, S.G.(31) nga Shkupi, N.K. nga Kosova, G.G.R.(31) nga Meksika, D.M.(23) nga Shkupi, F.P.(30) nga Shkupi dhe N.I.(22) nga Kumanova, është gjetur dhe konfiskuar marihuana, lëndë pluhuri e bardhë”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një dorëzim përkatës.

Comments