Muki me flamur të Maqedonisë në qafë krah Zaevit në stadium

115

 

Moebel THEMA

Në lojën e sontme të zhvilluar nga reprezentacioni i të rinjëve të Maqedonisë, ndeshje kjo mes Maqedonisë dhe Skotlandës, ndeshjen nga afër e ka ndjekur edhe lideri i opozitës Zoran Zaev i shoqëruar me bashkëpunëtorë në mesin e të cilëve dhe anëtari më i ri i kryesisë qendrore Muhamed Zeqiri, njofton Zhurnal.

Ajo që bie në sy nga foto e siguruar prej tribune shihet se si Muhamed Zeqiri mban në qafë shallin e reprezentacionit të Maqedonisë duke pozuar mjaft krenarë i buzëqeshur në tribunë.

Comments