Ndodh edhe kjo: KSHZ paguan 25 mijë euro shpenzime për rrugë, Silvana Boneva fiton 12 mijë!

151

Nga dhjetori 2015 deri në qershor 2016, Komisioni Shtetëror Zgjedhor për anëtarët e saj për harxhime rruge u ka paguar gjithsej 25.000 euro, informon zhurnal.mk.

Moebel THEMA

Silvana Boneva, anëtare e KShZ nga radhët e VMRO-DPMNE, e cila, ka qenë në shënjestër të opinionit edhe më herët për harxhime rrugore, nga KShZ ka arkëtuar 12.000 euro për këtë qëllim, por siç ka publikuar Asat-M, Boneva ka deklaruar se pagesa është bërë në pajtim me ligjin.

Pas Bonevës më së shumti para ka arkëtuar Atanas Urumovi i cili vjen nga Gjevgjelia dhe ka pranuar 6.800 euro. Bedredin Ibraimi i cili vjen nga Tetova ka arkëtuar 3.000 euro, Subhi Jakupi nga Gostivari – 2.000 euro. Rexhep Prekopuca ka arkëtuar 500 euro, Igor Milevi – 370 euro, ndërsa Aleksandar Çiçakovski për këtë qëllim ka harxhuar 150 euro. Violet Duma dhe Sasho Srcev nuk kanë marrë para për harxhime rruge.

Comments