Në Francë, jo ISIS-i, por qirinjtë vranë 13 persona në një bar nate. Ata festonin një ditëlindje?!

288

botaqiirrTragjedi e radhe sne Në qytezën Rouen te Francës. Të paktën 13 persona vdiqën të helmuar në Rouen gjatë një zjarri në një bar të natës mes te premtes dhe të shtunës, tha ministri i Brendshëm, Bernard Cazeneuve.  Sipa s atrotiteve franceze vitkimat u shkaktuartn për shkak të qirinjve (“Le sinistre serait dû à des bougies“) transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” q ene fka tky lajm kur u dha fillimisht ne disa media me shume u “besua” se ishte nga ISIS se sa nga rinjte ?!.. Do shtuar se tek muslimanet janë të ndaluar kaherë qirinjt për festa, sikur edhe alkooli apo droga qe mund t’i sjellin keq shoqërisë.

 

Në mbrëmjen e së premtës kanë mbetur të vdekur 13 persona dhe 6 të tjerë janë plagosur, gjatë një ndeje në qytetin Rouen të Francës.

Zjarri që ka përfshirë barin  “Cuba Libre” la të vdekur dhe të plagosur personat që i përkisnin grupmoshës prej 18-25 vjeç.

Dëshmitarët e ngjarjes kanë thënë për CNN se në këtë bar ishte duke u festuar një ditëlindje.

Dyshohet se shkaktar i zjarrit janë qirinjtë e tortës, ndërsa është përjashtuar mundësia e lidhjes me terrorizëm.

Ministri i Punëve të Brendshme në Francë Bernard Cazeneuve, ka thënë se më shumë se 50 zjarrfikës kanë dalur në vendin e ngjarjes.qirrr

Comments