Në Mosul, shkatërrim dhe shpresë (Video)

311

Pamjet nga droni tregojnë shkatërrimin në Mosul pas një beteje 9-muajshe për çlirimin e qytetit irakian nga militantët e Shtetit Islamik.

Forcat irakiane, të mbështetura nga ShBA-ja, kanë shpallur fitore mbi IS-in, por ka frikë se mund të ketë ende militantë të fshehur në rrënoja.

https://flashvideo.rferl.org/Videoroot/Pangeavideo/2017/07/0/09/09e0fecc-c95d-4e3a-8cfc-8404f1c905b8_mobile.mp4?_=1

Comments