Nënë e bijë gjenden të gjallë në mes të mbeturinave

219

Pas disa ditësh të përmbytjeve në rajonin e Shkupit, një banorë i Hasanbegut ka arritur që të gjejë dy persona, bëbë e bijë, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Besim Veseli, për Alsat-M tregon se kishte parë dëmet dhe befasisht ka parë një dorë të lëvizë. Pasi që është afruar, ka parë gruan dhe vajzën e saj të mitur të zhytur në baltë.

Comments