” Nëpër shi” videoklip i ri i këngëtarit të njohur Bajramali Idrizi -VIDEO

449

Image result for bajramali idrizi
” Nëpër shi” -kështu quhet kënga e re e këngëtarit të mirënjohur Bajramali Idrizi.Eshtë një tjetër baladë që ai sjellë përmes këtij video -klipi që është realizuar në Tiranë me max produktion transmeton Faktiditor.Kjo baladë e Bajramali Idrizit është me muzikë, tekst dhe orkestrim nga Vullnet Ibraimi.
Ndryshe Bajramali Idrizi ka shumë balada të mira me tekste edhe nga autorë dhe shkrimtarë të njohur shqiptarë që tashmë janë bërë hite të mëdha gjithandej në hapësirat shqiptare./Faktiditor/.

 

Comments