Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

278

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,65% në raport me vendimin e datës 26.5.2023.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe të EURODIZELIT (D-E V) nuk ndryshojnë.
Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-98 dhe Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,742 den/kg dhe do të jetë 40,175 den/kg.
Nga data 30.5.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 80,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 83,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 69,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 68,00 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 40,175 (denarë/kilogram)

Comments