NJË FORCË LIDER NË TRANSFORMIMIN RRËNJËSOR PËRMES TEKNOLOGJISË DIGJITALE

354

Fotoalbumi i prezantimit sot të programit të ri të kartave elektronike për furnizimin me karburant në Policinë e Shtetit, një model i shkëlqyer antikorrupsion qe përdoret nga policia amerikane dhe disa polici në Bashkimin Europian e që do të shtrihet për të gjitha institucionet shtetërore; duke garantuar furnizimin të plotë e të rregullt të të gjithë automjeteve të policisë e të shtetit në tërësi dhe duke kursyer afro 8 milionë litra karburant të shpërdoruar çdo vit, 25 vjet rresht, me një vlerë aktuale prej rreth 9 milionë USD./Faktiditor/.

Comments