Njihuni me aparatin e veshit që përkthen vetë të gjitha gjuhët

458

aparat

Pengesave gjuhësore tashmë i ka ardhur fundi.

Laboratori Waverly ka prodhuar një aparat veshi që përkthen çdo gjuhë që flitet.

Kompania ka investuar rreth 2 mijë dollarë në aparatin Indiegogo i cili shumë shpejt do fillojë të dalë në treg dhe pritet që porositë e para të dërgohen gjatë muajit maj të vitit të ardhshëm.

Comments