Ekspozim i veshjeve kombëtare nga rajoni i Shkupit

261

Moebel THEMA

Untitled-1

Me rastin e 25-së vjetorit të pavarësisë të Republikës së Maqedonisë, në organizim të Qytetit të Shkupit dhe SHAP “ARTI KRAFT” – Shkup, në bashkëpunim me FAF – Shkup dhe Ministrinë e mbrojtjes së RM-së do të organizohet manifestimi

Untitled-1

Me datë 7 shtator 2016 (e mërkurë), do të organizohet EKSPOZITË e veshjeve kombëtare dhe suvenireve në oborrin e FAF (Suli han – Çarshia e vjetër e Shkupit) Shkup.

Pjesëmarrës: Dostana Karagjozoska Stankovska dhe anëtarë të SHAP “ARTI KRAFT” – Shkup.

Ekspozitën do ta hapë zoti Koce Trajanovski, Kryetar i Qytetit të Shkupit. Ora 11,00

SHËTITJE FOLKLORIKE – Nisja nga oborri i Fakultetit për art figurativ, përmes Sheshit Filipi i Dytë, Sheshit Maqedonia, Shtëpisë përkujtimore të Nënë Terezës deri në Shtëpinë e ARM-së. Ora 12,00

KONCERT i pjesëmarrësve të SHKA në Shtëpinë e ARM-së (salla e madhe e koncerteve). Ora 14,00

Do të jetë nder i veçantë për ne të pasuroni këtë manifestim me pjesëmarrjen Tuaj!

Comments