Odeta Nishani takohet me Michelle Obaman në New ­York

1,013

odeta_Nishani-620x412

Zonja e Parë e Shqipërisë, Odeta Nishani ndodhet në New York, së bashku me presidentin Bujar Nishani, në sesionin e 71-të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-­së.

Gjatë qëndrimit në New York, Odeta Nishani ka realizuar një fotografi me bashkëshorten e kreut të shtetit amerikan, shkruan gazeta Shekulli.

Presidenti Nishani ndodhet në New ­York me ftesë të Sekretarit të Përgjithshëm të Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB), Ban Ki­mun dhe Presidentit të Asamblesë së Përgjithshme, Peter Tompson.

Comments