Orari i ndeshjeve në Serie A

563

Serie A ka zbuluar orarin e ndeshjeve deri në xhiron e 35-të.

Ndeshjet do të luhen në ora 16:15, 18:30 dhe 20:45.

Torino vs Parma e rinisin sezonin të shtunën me 20 qershor, më vonë në mbrëmje luajnë Verona-Cagliari.

Atalanta-Sassuolo adhe Inter-Sampdoria, ndeshjet tjera të mbetura të javës 25’ luhen të dielën.

Datat dhe orari i ndeshjeve për javët 36, 37 dhe 38 do të caktohen në bazë se si do të jenë ekipet në renditje, si për titull, ashtu edhe për rënie nga Serie A.

Orari i ndeshjeve deri në javën e 35-të.

Week 25 fixtures (all times in BST)

Saturday June 20

Torino-Parma (18:30)

Verona-Cagliari (20:45)

Sunday June 21

Atalanta-Sassuolo (18:30)

Inter-Sampdoria (20:45)

Week 27 fixtures

Monday June 22

Bologna-Juventus (20:45)

Fiorentina-Brescia (18:30)

Lecce-Milan (18:30)

Tuesday June 23

SPAL-Cagliari (18:30)

Verona-Napoli (18:30)

Torino-Udinese (20:45)

Genoa-Parma (20:45)

Wednesday June 24

Inter-Sassuolo (19:30)

Atalanta-Lazio (20:45)

Roma-Sampdoria (20:45)

Week 28 fixtures

Friday June 26

Juventus-Lecce (20:45)

Saturday June 27

Brescia-Genoa (16:15)

Cagliari-Torino (18:30)

Lazio-Fiorentina (20:45)

Sunday June 28

Milan-Roma (16:15)

Napoli-SPAL (18:30)

Sampdoria-Bologna (18:30)

Sassuolo-Verona (18:30)

Udinese-Atalanta (18:30)

Parma-inter (20:45)

Week 29 fixtures

Tuesday June 30

Torino-Lazio (18:30)

Genoa-Juventus (20:45)

Wednesday July 1

Bologna-Cagliari (18:30)

Inter-Brescia (18:30)

Fiorentina-Sassuolo (20:45)

Lecce-Sampdoria (20:45)

SPAL-Milan (20:45)

Verona-Parma (20:45)

Thursday July 2

Atalanta-Napoli (18:30)

Roma-Udinese (20:45)

Week 30 fixtures

Saturday July 4

Juventus-Torino (16:15)

Sassuolo-Lecce (18:30)

Lazio-Milan (20:45)

Sunday July 5

Inter-Bologna (16:15)

Brescia-Verona (18:30)

Cagliari-Atalanta (18:30)

Parma-Fiorentina (18:30)

Sampdoria-SPAL (18:30)

Udinese-Genoa (18:30)

Monday July 6

Napoli-Roma (20:45)

Week 31 fixtures

Tuesday July 7

Lecce-Lazio (18:30)

Milan-Juventus (20:45)

Wednesday July 8

Fiorentina-Cagliari (18:30)

Genoa-Napoli (18:30)

Atalanta-Sampdoria (20:45)

Bologna-Sassuolo (20:45)

Roma-Parma (20:45)

Torino-Brescia (20:45)

Thursday July 9

SPAL-Udinese (18:30)

Verona-Inter (20:45)

Week 32 fixtures

Saturday July 11

Lazio-Sassuolo (16:15)

Brescia-Roma (18:30)

Juventus-Atalanta (20:45)

Sunday July 12

Genoa-SPAL (16:15)

Cagliari-Lecce (18:30)

Fiorentina-Verona (18:30)

Parma-Bologna (18:30)

Udinese-Sampdoria (18:30)

Napoli-Milan (20:45)

Monday July 13

Inter-Torino (20:45)

Week 33 fixtures

Tuesday July 14

Atalanta-Brescia (20:45)

Wednesday July 15

Bologna-Napoli (18:30)

Milan-Parma (18:30)

Sampdoria-Cagliari (18:30)

Lecce-Fiorentina (20:45)

Roma-Verona (20:45)

Sassuolo-Juventus (20:45)

Udinese-Lazio (20:45)

Thursday July 16

Torino-Genoa (18:30)

SPAL-Inter (20:45)

Week 34 fixtures

Saturday July 18

Verona-Atalanta (16:15)

Cagliari-Sassuolo (18:30)

Milan-Bologna (20:45)

Sunday July 19

Parma-Sampdoria (16:15)

Brescia-SPAL (18:30)

Fiorentina-Torino (18:30)

Genoa-Lecce (18:30)

Napoli-Udinese (18:30)

Roma-Inter (20:45)

Monday July 20

Juventus-Lazio (20:45)

Week 35 fixtures

Tuesday July 21

Atalanta-Bologna (18:30)

Sassuolo-Milan (20:45)

Wednesday July 22

Parma-Napoli (18:30)

Inter-Fiorentina (20:45)

Lecce-Brescia (20:45)

Sampdoria-Genoa (20:45)

SPAL-Roma (20:45)

Torino-Verona (20:45)

Thursday July 23

Udinese-Juventus (18:30)

Lazio-Cagliari (20:45)

Comments