Osmani paralajmëron: Sot numri është edhe më shqetësues!

518

Këtë mëngjes, Zëvendëskryeministri Bujar Osmani paralajmëroi se numri i personave të infektuar rishtas është edhe më shqetësues dhe apelon ndaj masave paraprake që duhen respektuar.

Mirëmëngjes,
Mundësia për të qenë pozitiv ose për të pasur kontakt me dikë që është pozitiv ditëve të fundit është shumë e madhe. Andaj apeloj që të silleni sikur jeni pozitiv dhe sikur secili me të cilin kontaktoni është pozitiv. Nuk duhet shumë për t’u mbrojtur :
– mos besoni teorive konspirative të gjithologëve
– maska zvoglon për 79 % transmisionin
mos u bën shkaku për vdekjen e e më të afërmve tu

P.S. Sot numri është edhe më shqetësues! /Faktiditor.ch/

Comments