Palaçoja filmon vetën duke hedhur vezë pranë kalimtarëve të pafajshëm (Video)

140

Moebel THEMA

Phillip Rupert Davies nga Llanrwst i Walesit, e ka vënë maskën e një palaçoje dhe ka hedhur vezë nga dritarja e veturës.


Madje, e ka filmuar vetën me këtë pamje të frikshme, ndërsa e kryen këtë veprim të pahijshëm.

Videon ai e ka vënë në llogarinë e tij në Facebook, ku ka marrë shumë komentet negative.“Veprim fëmijëror dhe me shumë pasoja”, si dhe “ke mundur t’i frikësosh shumë njerëzit”, janë dy nga komentet e shumta.

Ai është përgjigjur se nuk e ka qëlluar ndonjë njeri , shtëpi apo veturë.

Comments