Panik tek Piramida, klithmat dëshpëruese të vajzës “Edvin Kristaq Rama” (VIDEO)

312

Moebel THEMA

rama

Sot në darkë përpara Piramidës në Tiranë, një vajzë rreth 23-24 vjeç ka qenë duke bërtitur në mënyrë të dëshpëruar emrin e kryeministrit Edi Rama.

Nuk dihet se cila është kjo vajzë dhe cilat janë arsyet e këtij veprimi, pasi rreth saj ishin disa njerëz civilë si dhe dy policë. Vajza bërtiste me një zë të dëshpëruar fjalët ‘Edvin Kristaq Rama” për shumë herë me rradhë.

Comments