Pas unitetit të popullit kundër grusht-shtetit, Erdogan ‘falë’ ofenduesit

182

Moebel THEMA

auto_erd1469870589

Presidenti turk, Rexhep Taip Erdogan njoftoi pushimin e të gjitha çështjeve për personat që akuzohen se e kanë ofenduar atë. Erdogan tha se ky vendim i tij u frymëzua nga uniteti që shfaqën qytetarët gjatë dhe pas grushtit të dështuar të shtetit.

Autoritetet turke thonë se nga ky vendim i presidentit do të lirohen nga akuza e ofendimit mbi 2 mijë persona.

“Do të tërheq të gjitha paditë që kanë të bëjnë me ofendimet dhe mungesën e respektit ndaj meje”, tha Erdogan.

Comments