PDK: Zgjedhjet në Drenas dëshmi e pjekurisë politike

162

15327647_1280045068683197_2118645053_n

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) e vlerëson procesin zgjedhor në komunën e Drenasit, që po zhvillohet sot, si një dëshmi e pjekurisë politike dhe jetës demokratike në Kosovë.

“Si parti me rol determinues në procesin e pavarësimit dhe shtetndërtimit, Partia Demokratike e Kosovës i vlerëson zgjedhjet e lira, fer dhe demokratike, si zhvillimin më të rëndësishëm në ndërtimin e shtetit të Kosovës në nivel lokal”, thuhet në njoftimin e PDK-së.

“Falënderojmë qytetarët për procesin e qetë zgjedhor dhe i ftojmë për pjesëmarrje masive për të ushtruar të drejtën e tyre demokratike nëpërmjet votës së lirë, thuhet në njoftimin e PDK-së”, thuhet në njoftim.

Comments