Përplasen dy kamionë në  Veles, vdes njëri nga vozitësit

211
Përplasen dy kamionë në  Veles, vdes njëri nga vozitësit

Moebel THEMA

Një aksident i rëndë ka ndodhur dje në rajonin Veles-Gradsko.

Dje në orën 13 e 25 minuta në Veles, në aërsi të vendit të quajtur Vanule ka ndodhur fatkeqsi komunikacioni mes automjetit motorik ‘Skanija’ nga Shtipi e drejtuar nga DP (1990) dhe automjetit të rëndë motorik ‘Mercedes’ me tabela regjistrimi nga Shkupi e drejtuar nga V.C (1959) nga Shtipi.

Nga lëndimet e marra në vend ngjarje ka vdekur V.C (1959).

Comments