Podujevë/ Vrasja në mes djemve të axhës dyshohet se ndodhi për 3 kilogramë pasul

177

Një person është vrarë sot rreth orës 08:00 të mëngjesit në Batllavë të Podujevës.

 

Moebel THEMA

Policia e Kosovës për këtë rast e ka arrestuar një person. Lidhur me ngjarjen e rëndë ka folur një familjar dy palëve.

Bujar Ibrahimi, tha se dorasi dhe viktima janë edhe familjar mes vete.

Ibrahimi tha se ata mes vete janë djem të axhës.

Ai tha se rastit i priu një konflikt mes tyre që ndodhi ditën e djeshme. Bujar Ibrahimi tha se arsyeja e konfliktit janë tre kilogramë pasul.

“Mund të ju tregoj se dje ata janë rrahur me vete dhe janë gjuajtur edhe me armë zjarri.Arsyeja është tre kilogramë pasul”.

Ndiqeni rrëfimin e familjarit se si ka ardhur deri tek ky rast.

Comments