Policia e refuzoi, punëtori rrëfen në media për plantacionet e kanabisit në Dukagjin (VIDEO)

208

Screenshot_4-43-550x348

Nga Dukagjini një burrë bëhet dëshmitar i asaj çfarë ndodh në plantacionet me kanabis sativa në Dukagjin.

Ai iu drejtua policisë dhe prokurorisë së Shkodrës, por siç tregon ai, asnjë prej tyre nuk i hapi dyert, ndaj ai vendosi që të tregonte historinë e tij tek televizioni ABC News.

Punëtori i plantacioneve të kanabisit thotë se muajt e fundit nuk kishte marrë rrogën, ndërsa nuk njihte asnjë prej personave që ishin kontrabandistë dhe kultivonin kanabisin.

Ndiqni intervistën e plotë të punëtorit që punonte në plantacionet me kanabis në Dukagjin:

https://www.youtube.com/watch?v=MSHKMez9SPQ

Comments