Popovski, VMRO po përgaditet fuqishëm për zgjedhje

131

Moebel THEMA

VMRO-DPMNE ka po përgaditet për zgjedhjet e 11 dhjetorit, të cilat sipas Nikolla Popovskit nga kjo parti janë shum të rëndësishme.

Zgjedhjet do të sjellin përfundimin e krizës dhe do të mundësojnë përkushtimin te investimet thonë nga partia maqedonase në pushtet.

“VMRO-DPMNE është nisur më fuqishëm se kurdoherë në teren. Presim zgjedhje më 11 dhjetopr.Ato janë shum të rëndësishme në këtë moment për të paktën dy arsye, përfundimin e krizës, dhe kthimin e gjërave elementare më të rëndësishme për qytetarët.Në periudhën e kaluar shum dëm iu shkaktua Maqedonisë, me krijimin e krizës artificiale dhe në këtë moment duhet ta mbyllim këtë kapitull.Dhe çështja e dytë është kthimi te çështja më e rëndësishme për qytetarët e ato janë investimet” – tha Nikolla Popovski.

Comments