Pse Erdogani nxori tespihet nga xhepi gjatë intervistës

182

Erdogan

Presidenti Erdogan gjatë intervistës për kanalin Haber ka folur për arsyet pse puçistët natën e grushtetit kishin për qëllim eliminimin apo arrestimin e tij. Ai tha: “Ata donin që fillimi i grushtetit të jetë eliminimi im, sepse kështu më lehtë do të merrnin institucionet tjera shtetërore.

Duke folur për këtë rast, Erdogan nga xhepi i tij nxori tespihët, duke thënë se këto tespih ia ka dhuruar gruaja e një oficeri i cili u vra natën e grushtetit dhe i cili gjithmonë qëndronte me të.

“Shikoni këto tespih, profesori im më thoshte: “Kjo është rruza kryesore” në tespih, kur e largoni këtë do të shkatërrohen gjithë rruzat tjera. Kjo është ajo që dëshironin puçistët atë natë.”

Erdogani

Comments