Punonjësja e Donald Trump: Nuk e imagjinoj dot si President

150

Punonjësja e Donald Trump: Nuk e imagjinoj dot si President

Moebel THEMA

Fitorja  e Donald Trump ka ngjallur dinamika të papara në SHBA dhe jo vetëm.

E fundit që ka reaguar ka qenë Barbara Res, shtetase amerikane  e cila punon në ‘Kullën Trump” në pronësi të republikanit.

Ajo ka thënë se nuk beson që Trump është i aftë për të mbajtur postin e Presidentit të SHBA-së

Res ka thënë për BBC këtë mëngjes se nuk mund ta imagjinone që një biznesmen si ai të bëhet President.

“Nuk mund ta imagjinoi Trumpin në postin e presidentit. Ai është një biznesmen i mirë, por të jesh president është punë tjetër”, ka thënë ajo.

Comments