Qyteti i Bursës bën gati ndihmat për Hasanbegun (FOTO)

228

Moebel THEMA

altepe2

Kryetari i Qytetit të Bursës Rexhep Altepe i cili është me prejardhje nga Shkupi, ka bërë gati ndihmat për banorët e Hasanbegut dhe rrethinës të cilët u prekën nga vërshimet.

altepe1

altepe

Comments