RILINDJE ME BESË NË STRUGË (FOTO)

100

Koalicioni “Rilindje me BESË” është duke zhvilluar tubimin e saj qendror në Strugë, ndërsa nga ajo që mund të shihet nëpër fotografit është fakti se salla  “Pallati i Kulturës” është i vogël për të nxënë të gjithë BESATARËT.

Nga struganët u kërkua dalja masive në këto zgjedhje dhe rrethimi i numrit 10.

Nga koalicioni bënë thirrje që të ju jepet shansi atyre që të korrigjojnë gabimet e BDI-së, të cilët siç thanë “vetëm kanë dhënë nënshkrime për burgimin dhe rrahjen e shqiptarëve”.

struga1

Comments