Rrëfimet rrënqethëse nga të mbijetuarit në Hasanbeg (VIDEO)

150

Fekreti humbi babanë dhe të birin, rrëfimet rrënqethëse nga të mbijetuarit në Hasanbeg.

Përmbytjet kanë goditur rëndë familjën Mustafa në Hasanbeg. Ata humbën më të moshuarin dhe më të riun e familjes.
Fekret Mustafës uji i mori babain dhe djalin dy vjeç, të cilin e kishte pas dy vajzave.

https://www.youtube.com/watch?v=S49kZ-RlAyY

Comments