Rruga 151 tashmë me pamje të re, Teuta Arifi e rregulloi me standarde të jashtëzakonshme

90

 

Moebel THEMA

 Rruga 151 në qytetin e Tetovës tashmë ka pamje të re, një rrugë me standarde të jashtëzakonshme për lehtësimin e lëvizjes së qytetarëve e gjithë kjo falë angazhimit maksimal të kryetares së komunës znj. Teuta Arifi njofton Zhurnal.
Një video e publikuar nga Zyra për Komunikim dhe Marrëdhënie me Publikun tregon më mirë gjithë investimet që janë bërë në këtë rrugë.© ZHURNAL.mk

Comments