Schwarzer-Bloom, zëvendësambasadorja e re amerikane në RM

183

Ajo më herët ka shërbyer në disa misione. Në Maqedoni ajo vjen nga Uashingtoni, ku ka qenë e angazhuar si mbikëqyrëse e misioneve të ShBA-ve në të gjithë botën.
Bloom ka qenë e angazhuar në Palestinë dhe në Europë. Në Ballkan ajo është angazhuar në Kroaci për tre vite, ku ka qenë sekretare e parë për bashkëpunim ekonomik në ambasadën e ShBA-ve në Kroaci.
Bloom është gruaja e tretë që emërohet si njeriu i dytë i kësaj ambasade në Maqedoni.
Comments