Senakosi i Gostivarit nga vërshimet dëme materiale por pa viktima në njerëz-Foto

133

 


Rajoni i Gostivarit ka qenë i përfshirë të hënën pasdite nga një shi i rrëmbyeshëm i shoqëruar me errëra të fuqishme që ka shkaktuar vërshime në disa zona por pa viktimatransmeton Faktiditor.Disa nga zonat më të goditura kanë qenë fshatrat Gradec dhe Senakos ku janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.Zudi Hamiti e përshkruan gjendjen në atë zonë sidomos në Senakos  duke thënë se dëmet materiale janë të konsiderueshme por fatmirësisht sipas tij nuk ka viktima në njerëz.Dëme sipas tij ka shkaktuar edhe era e fuqishme dhe janë vërrejtur edhe të çara të tokës në disa vende.Ai sjellë edhe disa foto nga vërshimet e Sanakosit për të vërtetuar gjendjen atje./Faktiditor/.

Moebel THEMA

Comments