Shenjtërimi i saj, lartësimi ynë

639

Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj: Nënë Tereza, simboli i mirësisë së përbotshme. E lartësuar ku s’ka më. Shenjtërimi i saj është lartësimi ynë.

Lideri i AAK’së, Raqmush Haradinaj, një ditë para shenjtërimit të Nënës Terezë, ka thënë se të gjithë duhet marrë nga pak prej mirësisë së saj.

“Nënë Tereza, simboli i mirësisë së përbotshme. E lartësuar ku s’ka më. Shenjtërimi i saj, është lartësimi ynë. Ajo me veprën dhe me shpirtin e saj, i bëri shqiptarët të jenë më të njohur, më fisnikë dhe më të mëdhënj në gjithë Globin”.

“Të marrim të gjithë nga pak prej mirësisë së saj”, ka shkruar Haradinaj në profilin e tij në Facebook. /Politiko.net

Comments