Shkupi më 11 shtator është goditur nga gjithsej 9 tërmete

215
Shkupi më 11 shtator është goditur nga gjithsej 9 tërmete

Moebel THEMA

Sipas Qendrës evropiane- mediterane seizmologjike, sot në Shkup dhe rrethinë janë regjistruar nëntë tërmete, ndërsa më i fuqishmi ka qenë në ora 15.10 me fuqi prej 5.2 ballë.

Sipas Qendrës, tërmetet janë regjistruar në ora 6.58, pastaj në ora 7.00 dhe më pas në ora 15.10.

Tërmeti i radhës është regjistruar në 15.14, pastaj 15.19, 15.30. Ndërkaq, kanë pasuar edhe tre të tjerë në ora 16.07, pastaj 16.45 dhe sonte në ora 20.57, transmeton Aktuale.mk.

Comments