Shkupi me vetura të fundosura, pa rryme dhe internet

202

Shkupi me vetura të fundosura, pa rryme dhe internet.

Shkupi është përmbytyr nga rreshjet e mëdha të shiut. Në rrugë ka vetura të fundosura. Ekipet e shpetimit janë në teren. Ende nuk raportohet për lëndime në njerëz.

https://www.youtube.com/watch?v=BlSW-3mZn_U

Comments