Shokon Shekerinska: Dygjuhësia ishte vetëm në kokën e Gruevskit dhe VMRO-së (VIDEO)

64
Shokon Shekerinska: Dygjuhësia ishte vetëm në kokën e Gruevskit dhe VMRO-së (VIDEO)

Moebel THEMA

Sot ne jemi me qytetarët e Manastirit dhe përsëri dhe  do të jemi së bashku këtu tubimin e madh sonte, në kur do të flasim për Planin tonë për jetën në Maqedoni dhe për të gjitha që  planifikojmë për të ndryshuar dhe të bëjmë pas 11 dhjetorit, tha bartësja e zonës 5 e LSDM-së, Radmilla Shekerinska në Manastir

“Plani për jetën në Maqedoni do të thotë se do të ketë jetë,  shans, do të ketë drejtësi për të gjithë, dhe për këtë arsye sot në këtë tubim dhe në të gjithë Maqedoninë do të jemi së bashku, pavarësisht nga përkatësia politike, etnike apo fetare, Maqedoni të tillë  do të ndërtojmë”, tha ajo.

Ajo potencoi se Maqedonia, e cila u takon të gjithëve, e cila do të krijojë mundësi të barabarta për të gjithë dhe duke ofruar  mundësi për një jetë më të mirë. “Gënjeshtrat nuk kalojnë më, frika dhe rreziqet të cilat kanë përhapur Gruevski dhe Milloshoski tani po marrin fund. Kjo është frika të clën e krijuan ata me vite në Maqedoni dhe sidomos në ditët e fushatës”, tha ajo.

“Ditët e fundit u zhytën të gjitha tezat e tij për federalizimin, për dygjuhësinë, të cilat ishin vetëm në kokën e tyre. I mohoi partneri i tyre i preferuar Artan Grubi nga i cili u tha se UÇK-ja tashmë ka qenë në Parlamentin, UÇK-ja e ka kryesuar Qeverinë.

Në fakt, me të gjitha këto gënjeshtra që Gruevski ka përhapur për federalizimin, është treguar frika e tij nga diçka tjetër, dhe kjo është frika e konfiskimit të të pronave kriminale. Ai ka frikë për shkak se ai e di se  do të mbajë përgjegjësinë për çdo gjë që bëri, vodhi dhe abuzoi  në 10 vitet e fundit”, tha ajo.

Comments