Shqipëria në 24 orët e fundit me bilancin më të rëndë që nga fillimi i pandemisë, 42 raste të reja

494

Mediat në Shqipëri raportojnë se numri i rasteve të rejave në 24 orët e fundit ka shkuar në 42. Nga 311 testime që u kryen dhe 42 persona dolën pozitiv.

Nga këta, rastet janë shënuar konkretisht: 1 Berati, 4 Durrësi, 3 Kruja, 2 Lushnja, 1 Puka, 9 Shkodra, 21 Tirana dhe 1 Ura vajgurore.

Raportohet se sot në orën 15:00 pritet të mblidhet Komiteti Teknik i Ekspertëve.

Comments