Shtëpitë klasike nga e gjithë bota (FOTO)

319

PAY-Lounge-where-the-fox-managed-to-gain-access-to-the-home-in-Lewisham

Ne shpesh shohim shtëpitë e mrekullueshme si nga brenda ashtu edhe nga jashtë në filma apo në revista, dhe i admirojmë këto kryevepra arkitekturale.

Falë mjeteve të komunikimit masiv, ne kemi një ide të përgjithshme të asaj se si duken shtëpitë apo banesat në skaje të ndryshme të botës, transmeton Klan Kosova.

Por rrallë e kuptojmë që ajo që e shohim në ekran ndryshon në masë të madhe nga realiteti.

Japoni

Spanjë

Suedi

Britania e Madhe

Australia

India

USA

Comments