SKANDAL: BDI mesazh për grumbullim të administratës

119

msg

BDI ka vazhduar me avazin e vjetër duke u bërë presion jo vetëm funksionarëve por edhe funksionarëve të institucioneve të shtetit, shkruan Fakte.

Në mesazh kërkohet numri i personave që do të sjellin secili prej të ftuarve, si dhe është dërguar numër telefoni për kontakt ku do të dërgoheshin të dhënat.Almakos

Comments