Solidarizim me Shkupin, Komuna e Strugës vendos flamujt në gjysmështizë

196

 


Solidarizim me Shkupin, Komuna e Strugës vendos flamujt në gjysmështizë

Në shenjë ngushëllimi dhe solidarizimi me familjet e viktimave dhe gjithë atyre që pësuan nga rreshjet e mëdha të shiut, sot është shpallur ditë zie shtetërore. Flamujt në Komunën e Strugës janë vendosur në gjysmështizë.

Comments