Strugë, Sela ka shkaruar drejtorin e çerdhes Dielli

325
Strugë, Sela ka shkaruar drejtorin e çerdhes Dielli

Kreu i Strugës, Zijadin Sela sot ka shkarkuar drejtorin e cerdhes Dielli, Sasho Klecaroski për shkak të moszgjidhjes së problemeve të grumbulluara, njofton Alsat.

Alsat disa herë ka informuar për problemet me të cilat ballafaqohen fëmijët në këtë cerdhe, sic është mungesa e kushteve hapsirore si dhe listat e gjata të pritjes për pranim, drejtori i shkollës nuk ka dashur të komentoj rreth shkarikimit.

Comments