Stupcat – Korrupsioni… (VIDEO)

135

Moebel THEMA

Skeç i ri i Stupcave ku goditet korrupsioni..

Mirëpo a e kan me të drejtë ata këtë herë dhe a ja kan dal mban që përmes humorit të tyre të na tregojn rreth ngjarjeve në vendin ton kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Comments