Të punësuarit në Hekurudhat e Maqedonisë kanë trafikuar emigrant

211

Dje pasdite tek stacioni hekurudhorë në fshatin Dubrovë një tren është ndaluar tek stacioni në Negotinë, njofton Zhurnal.

Aty policia kishte vënë re dy emigrant të cilët kanë kërcyer nga treni por shpejtë janë kapur.

Nga hetimi janë zbuluar se dy emigrant M.A 20 dhe M.H 20 nga Airia derisa treni është drejtuar nga Z.M 51 nga Shkupi dhe Gj.G 53 nga Shkupi. Më pas është zbuluar se emigrantët janë dakorduar me drejtuesit e trenit për pagesë dhe dhuratë telefon celular.

Comments