Tetova, kur çdo e kudo shkruhej e flitej shqip! (Foto)

181

Moebel THEMA

tetova-640x767

Agjencia e lajmeve INA ka siguruar një dokument , i nxjerrë nga Mbrëtëria Shqiptare, i cili është shkruar në gjuhën shqipe. Në këtë periudhë kohore në Tetovë si duket të gjitha dokumentet dhe mbishkrimet e ishin në gjuhën shqipe. Pas shumë viteve, realiteti i sotëm dëshmon të kundërtën në këtë qytet shqiptar.

Comments