TRAGJEDI NË KUMANOVË: NJË VAJZË ËSHTË RRËZUAR NGA KATI I TRETË

137

333

Moebel THEMA

Një vajzë e moshës 12-vjeçare është rrëzuar nga kati i tretë i ndërtesës ku jeton. Ngjarja ka ndodhur ën Kumanovë. Nga rrëzimi ajo ka përfunduar me lëndime të rënda dhe për këtë arsye është dërguar me shpejtësi në klinikat e Shkupit.

Për fat të mirë ajo është jashtë rrezikut për jetë. Policia po ndërmerr masa për zbardhjen e rastit. /SHENJA/

Comments