Tragjike: Kërcyesi slloven zhytet në ujë dhe zhduket (VIDEO)

225

Tragjike: Kërcyesi slloven zhytet në ujë dhe zhduket (VIDEO)

Kërcyesi slloven, Andrej Beuc 34 vjeçar nga Krsko, është hedhur nga ura e lumit Drina në Zvornik të Bosnjës nga një lartësi 20 metra, mirëpo pas kërcimit ai u zhduk.

Pas kërcimit në ujë, ai nuk u pa më edhe pse zhytës të shumtë u vërsulën drejtë kërkimit të tij, mirëpo sipas kësaj videoje nuk u pa askund, transmeton Gazeta Express.

Beuc vlen të theksohet se ishte një kërcyes profesionalk.

Ekipet e shpëtimit tash e disa orë janë në kërkim të Beuc, të cilët janë zhytur në thellësi deri në 20 metra./GazetaExpress/

 

https://www.youtube.com/watch?v=6CCZmBpIit0

Comments