TRAJANOV: Spasovski ka detyrim ta burgos Çavkovin

154
TRAJANOV: Spasovski ka detyrim ta burgos Çavkovin

Moebel THEMA

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sipas ligjit urgjentisht të sigurojë fryerjen e urdhrit gjyqësor dhe të mos lë prokurorët e Spaciales tërë natën të presin drejtori i Sigurisë publike Mirko Çavkov dhe zv/ministri Oliver Andonov ta debllokojnë hetimin e DSK-së, ka thënë ish ministri i brendshëm Pavle Trajanov për sdk.mk.

“Nëse drejtori për Siguri publike opstruon kryerjen e urdhrit gjyqësor, ministri Spasovski është i autorizuar por edhe detyrim ta burgos…”, ka thënë Trajanov

Comments