UNITETI ua uron të gjithë muslimanëve festën e Kurban Bajramit

192

14273472_1613355955629646_1581550379_o

UNITETI shprehë urimet më të mira për mesazhet dhe vlerat e kësaj dite të cilat na nxisin për më shumë falje dhe tolerancë, për më shumë mirëkuptim, për të bërë mirësi dhe për të zhvilluar një solidaritet më të madh me njëri tjetrin dhe sidomos me njerëzit që kanë nevojë për solidaritet.

Urime Kurban Bajrami.

Comments